Ce este un VPS ?

Servere VPS / VDS     |     1401


VPS inseamna Virtual Private Server si reprezinta o impartire cat mai apropiata de realitate a resurselor totale ale unui server fizic.

La VPS lucrurile stau total diferit. Avantajul pe care il are un server VPS este partajarea exacta a resurselor serverului. Ceea ce inseamna ca stiti exact ce-ati cumparat, deci cati vizitatori puteti tranzactiona pe site si care sunt limitele.

Intrebarea pe care si-o pun de regula micii intreprinzatori, mai ales cei care nu au mai avut de-a face cu mediul online insa au planuri de viitor, este:

De ce as lua un VPS, si nu server dedicat, sau server shared?

Poate ca intre VPS (Virtual Private Server) si server dedicat nu sunt mari diferente, insa intre un host shared si VPS exista foarte multi termeni de comparatie!

Pentru a fi clar acelora dintre dvs care sunteti interesati de gazduire VPS (virtual private server), trebuie sa intelegeti mai intai ce este un host shared (gazduirea partajata cu altii), si de ce VPS reprezinta avantaje, inca de cand deschideti site-ul!

Un detinator de server are posibilitatea, la nivelul sistemului de operare de a crea alte servere denumite virtuale, dar cu un comportament apropiat de un server fizic.
Aceste servere virtuale au posibilitatea de instalare a propriului lor sistem de operare si folosesc resurse clar definite.

Va oferim posibilitatea de a achizitiona oricare din pachetele de Hosting VPS in functie de nevoile dvs accesand pagina noastra cu oferte.

Vrei sa citesti si despre avantajele unui server VPS virtualizat cu KVM ?

Articolul a fost util ?