Firma Hosting Romanesc

Hosting Romania


De ce HZone ?

  • Experienta de peste 10 Ani in Domeniu
  • Infrastructura Proprie Premium
  • Servere Performante DELL cu Intel Xeon
  • Capital Propriu
  • Echipa cu Experienta Support 24/7/365
Peste 10.000 Clienti
Peste 10.000 clienti se bazeaza zilnic pe serviciile noastre.
Propria Infrastructura
Detinem propriul datacenter, servere, echipamente, cladire, birouri inca din 2006.

De ce sa ne alegi pe noi ca provider firma hosting romanesc.

Am observat o crestere a numarului de oameni care ne intreaba de preturile noastre, despre calitatea serviciilor oferite, de suportul tehnic si nu in ultimul rand de uptime-ul garantat, raspunsul este simplu in felul acesta HZone Romania face totul posibil.

Stim ca cel mai important lucru este calitatea pentru clienti tai pentru un bussines de succes, si de asemenea succesul dvs. este si succesul nostru. La fel cum multi stiti deja, exista numeroase companii care sunt in competitie pentru a avea un numar mare de clienti HZone Romania nu opteaza pentru cantitate ce pe calitate si performata.

Exista o filozofie veche. Da-i clientului un pret foarte bun, un serviciu excelent iar el te va recomanda si altor persoane. Datorita filozofiei, noi nu cheltuim sume mari pe publicitate. In loc de acest lucru noi ne bazam pe GURA LUMII.

HZone Romania continua sa creasca zilnic din recomandarile facute de clienti nostri, si cu banii care ii economisim din publicitate, investim in infrastructura pentru a oferii clientilor servicii de inalta calitate si performanta.

Acum, lasa-ne sa iti demonstram si daca nu vei fi satisfacut in 10 Zile iti vom returna banii inapoi fara intrebari sau probleme. Atentie la plata prin sms sau cod reincarcabil nu avem cum sa va returnam banii, operatorii nu efectueaza returnare de bani.

Sute de clienti au incercat si sunt extrem de fericiti de serviciile noastre.

Incearca ACUM nu ai nimic de pierdut, ba chiar din contra tu vei avea de castigat.

Multumim Tuturor Clientilor Nostri Pentru Increderea Acordata.


1. Asistenta 24/7

Binenteles ca si orice firma HZone Romania are program de lucru DAR cand vine vorba de asistenta, programul nu mai conteaza, astfel in caz de urgente sau asistenta tehnica ne puteti suna sau contacta oricand la orice ora. Este placerea noastra de a fi 24/24 alaturi de dvs.


2. Servere Puternice si Conexiune Ultra Rapida

Folosim doar servere de ultima generatie de marca HP & Dell Enterprise pentru a oferi un serviciu perfect, securizat si stabil. Cat despre conexiune, va putem la dispozitie o viteza garantata si o incarcare perfecta indiferent de locatia din care se face. Locatia serverelor este binenteles in Oradea / Romania si detine zeci de interconectari Gigabit.


3. Uptime 99.9%

Uptime-ul este cel mai important factor pentru un serviciu de hosting. Este important pentru dvs cat si pentru noi sa oferim un uptime de 99.9% astfel indiferent de ora, zi site-ul sau serviciul dvs sa fie permanent online.


4. Spatiu, Traficul Alocat si Back-up

Fisierele dvs (mail, baza de date...etc) au nevoie de un spatiu de hosting. Traficul efectuat catre serviciul dvs nu este contorizat astfel beneficiati de trafic nelimitat. Importanta fisierelor dvs este si importanta noastra de accea automat sistemele noastre va creaza back-up la site, fisiere, mail-uri, baza de date...etc pentru siguranta dvs.


5. Securitate & Protectie DDOS

Suntem in fata tuturor atacurilor care apar zilnic de accea oferim securitate maxim pentru siguranta datelor dvs. Protectie DDOS / Flood Gratuita ? DA, garantam pentru protectia serviciilor datorita echipamentelor speciale in astfel de probleme.


6. Activare Instanta

Datorita sistemului nostru care este complet configurat, indiferent de ora la care face-ti comanda se ACTIVEAZA AUTOMAT INSTANT dupa efectuarea plati, astfeml nu necesita atentia noastra.


7. NU INCHIDEM NICIODATA

Daca aveti intarzieri de plata trebuie doar sa ne contactati si sa ne semnalati problema, astfel serviciul dvs nu va fi niciodata suspendat si nu ve-ti pierde clienti.


8. Experienta In Domeniu

Din 2006 prezenti pe piata din Romania si International oferind servicii de Creare Site-uri, Gazduire, Asistenta IT, Networking, Telecomunicatii, Asistenta Marketing, Promovare, Seo, Bussines....etc


9. Softuri De Ultima Generatie

Folosim doar softuri de ultima generatie cum ar fi cPanel/WHM, WhmSonic, GameCp, CloudLinux, CSF, CloudFlare, Atracta, Anti Spam, Fantastico, Softacoulous, Centos 6.*, Cisco....etc


10. Afiliere & Loialitate

Prin programul nostru de Afiliere poti castiga bani din siteul dvs. Programul de Loialitate oferit este pentru clienti fideli la ficare factura, serviciu comandat primesti puncte cu care le poti valorifica in bani sau comanda orice de pe HZone.Ro