Modalitati de Plata Hosting

Iti ofera ce mai usoara modalitate de plata online. Creaza-ti Cont -> Selecteaza Adauga Fonduri si alegeti modul cum doriti sa va adaugati fonduri, iar cu accele fonduri puteti comanda serviciul dorit. Simplu,Usor & Sigur.

Hosting Romanesc plata Online

Plata cu Cardul

Daca detii un card bancar de credit sau debit poti efectua plata serviciilor direct si instant. Platile prin Card Online pot fi efectuate atat de persoane fizice cat si juridice

Plata prin Paypal

Poti alege sa platesti serviciile achizitionate online prin intermediul Paypal. Ai nevoie de un credit sau debit card si de un cont la www.paypal.com

Bancar

Mergi la unul din sediile bancii tale sau acceseaza contul tau Internet Banking prin care puteti transfera banii din contul dvs. in contul nostru pentru a achita factura.

Plata prin SMS

O modalitate moderna si usoara de a va plati factura, serviciile comandate. Platile se pot efectua din retelele Orange, Vodafone, Telekom si Digi Mobile.

Plata prin Paysafecard

Plati rapide si fara nici un fel de inconvenient pe internet, fara a divulga informaitiile cardului dvs sau bancare. Poti plati cu contul tau paysfecard sau cu pinul achizitionat, indiferent de tara.

Plata prin Bitcoin

Acum poti alege sa platesti serviciile tale pe site-ul nostru si cu moneda virtuala BitCoin.

* Preturile afisate pe site sunt FIXE (Reale).
* HZone.Ro prin HZONE S.R.L este NEPLATITOR DE TVA ! Adica La facturile dvs TVA-ul va fi 0% si nu veti plati TVA.
* Pentru orice serviciu prezentat pe site nu percepem nici un fel de TAXE de activare.