INREGISTRARE DOMENII WEB


OFERTA

.ro
11.99
.com
12.99
.net
13.99
.org
12.99
.info
6.99
.biz
6.99
.eu
6.99
.co.uk
8.99
.in
14.99

OFERTA

.in.net
3.99

OFERTA

.pw
3.99
.pro
6.99
.top
10.99

OFERTA

.xyz
3.99


DE CE SA ALEGI UN DOMENIU WEB ?

Este cel mai important pas pentru prezenta afaceri tale online.


Preturile sunt afisate in Euro, HZONE SRL este neplatitor de TVA, 0% TVA, 0 Taxe. Preturile sunt cele afisate !Va oferim un numar de peste 25 de extensii de domenii spre inregistrare cu activare instanta, inclusiv Domenii .Ro, iar in cazul in care doriti sa inregistrati o extensie care nu este afisata pe site, va rugam sa ne contactati specificandu-ne numele domeniului dorit. Datorita parteneriatelor incheiate cu provideri de inregistrare domenii, va putem pune la dispozitie peste 200 extensii.


  Ce este un domeniu web ?

Un domeniu de internet (se mai numeste si domeniu web sau un nume de domeniu web) este un sir de caractere urmate de .ro, .com, .net, .org, .info sau alte extensii de nivel superior. Numele unui domeniu de internet este unic. Daca un utilizator introduce intr-un browser domeniul dumneavoastra el poate avea acces la informatiile, videoclipurile, fisierele pe care dumneavoastra le puneti pe site.

  La ce foloseste un domeniu web ?

Este un instrument puternic de marketing sau pasiune, poate fi folosit pentru a prezenta potentialilor clienti produsele si serviciile pe care le comercializeaza sau pentru a-si prezenta ideile pe internet. Principalele folosiri ale domeniului sunt pentru site www.domeniultau.ro si pentru adresele de email ale angajatilor care pot fi de forma nume@domeniultau.ro.