Inregistrare Domenii | Domeniu .RO la 7.50 € / AN | Domenii

Domenii, Inregistrare Domenii, Cumpara domeniu web .Ro la super pret sau gratuit impreuna cu un plan de gazduire web. Ai cel mai mic pret pentru Domeniu Web cu Activare Instanta. Suntem partener autorizat ROTLD.

Domenii, Inregistrare Domenii, Domeniu .RO 7.5€, Verificare DomeniuActivare Instanta
Domeniu .Ro Gratuit

La achizitionarea unui plan de web hosting anual, domeniul comandat este gratuit.

Activare Instanta
Activare Instanta

Procesare si Inregistrare Domenii automat fara sa fim nevoiti sa actionam.

Reinoire Domeniu
Reinoire Flexibila

Poti opta pentru reinoirea automata pentru domeniului tau sau reinoire manuala.

Gratuit
Domenii Web
Administrare DNS

Admiinistrare DNS la domeniu cu usurinta. A, CNAME, Nameservere, Mail, Forward, Mx...etc

Intrebari Frecvente Domenii

Cele mai frecvente intrebari despre serviciul de inregistrare domenii

Cum pot sa primesc domeniu .RO Gratuit ?
 • Alege sa cumperi un pachet de gazduire web de la noi si in functie de pachetul si perioada ales, domeniul .RO este oferit Gratuit, poti vizualiza ofertele noastre de gazduire web AICI

Ce este un domeniu ?
 • Un domeniu de internet (se mai numeste si domeniu web sau un nume de domeniu web) este un sir de caractere urmate de .ro, .com, .net, .org, .info sau alte extensii de nivel superior. Numele unui domeniu de internet este unic. Daca un utilizator introduce intr-un browser domeniul dumneavoastra el poate avea acces la informatiile, videoclipurile, fisierele pe care dumneavoastra le puneti pe site.

In cat timp se inregistreaza domeniul tocmai cumparat ?
 • De indata ce plata a fost confirmata activarea domeniilor este instanta.

  In cazul in care nu s-a confirmat plata cum ar fi in cazul platilor prin transfer bancar care necesita verificare manuala, confirmarea se face de catre echipa HZone.

Pot sa schimb numele de domeniu dupa ce l-am cumparat ?
 • Un domeniu ce a fost achizitionat si activat, acesta nu mai poate fi modificat. Va trebui sa inregistrati un nou domeniu daca doriti un nume diferit.

  Desigur, este foarte posibil ca la un moment dat sa ai un motiv intemeiat pentru a lua o asemenea decizie.

  Exemplu, numele business-ului s-a schimbat, vrei sa contopesti mai multe domenii intr-unul singur, a devenit disponibil un domeniu pe care ti-l doreai initial sau, pur si simplu, vrei un altul in astfel de conditii, poti achizitiona un nou domeniu si sa redirectionezi intreg continutul de pe domeniul vechi, pe cel nou.

Pot sa cumpar un domeniu fara gazduire ?
 • Bineinteles! Serviciile noastre de inregistrare domenii nu presupun nicio constrangere pentru achizitia unui plan de gazduire.

  Poti cumpara cate domenii doresti, nu te oprim.

La ce foloseste un domeniu ?
 • Este un instrument puternic de marketing sau pasiune, poate fi folosit pentru a prezenta potentialilor clienti produsele si serviciile pe care le comercializeaza sau pentru a-ti prezenta ideile pe internet. Principalele folosiri ale domeniului sunt pentru site www.domeniultau.ro si pentru adresele de email ale angajatilor care pot fi de forma nume@domeniultau.ro.

  Mai pe scurt, o afacere fara un domeniu si fara un site web, NU exista, avand in vedere ca 99% din populatie cauta pe internet informatii.

Pot sa transfer un domeniu de la alta companie la HZone ?
 • Pe scurt, raspunsul este DA! Transferul domeniului tau la HZone va fi facut in siguranta, rapid si fara efort, asta datorita echipei noastre de profesionsiti care se va ocupa integral de efectuarea acestei operatiuni.