HZone Ofera Anti-DDoS, Protectie DDoS, Protectie Anti DDoS 1TBps Gratuit

1 Tbps+ Protectie DDoS care functioneaza cu aproape orice aplicatie

Protectie Anti DDoS 1 Tbps+ oferita Gratuit de HZone

Iata cateva dintre beneficiile protectiei oferite la serviciile noastre.


Panou Control

HZONE ofera protectie Anti-DDoS / Flood pentru servere dedicate, colocare, servere vps, gazduire jocuri, gazduire web, pentru absolut toata infrastructura noastra oferim protectie.

Pentru siguranta deplina infrastructura noastra este protejata de un sistem anti-DDOS care protejeaza gratuit fiecare server. Protectie de 1TBps+ in parteneriat cu Voxility. Protectia functioneaza pentru orice tip cunoscut de atac DDoS.

Protectia noastra DDoS este special conceputa pentru mitigarea atacurilor; va filtra tot traficul suspect si va verifica orice activitate rau intentionata inainte de a fi trimis traficul catre server/ip.

Protectia Anti-DDoS functioneaza anycast – IP-urile sunt anuntate in toate centrele de filtrare si atacul este mitigat in centrul cel mai apropiat de sursa acestuia.

Sansele de a fi vizate de un atac DDoS sunt mari si incercarile sunt numeroase.

Un atac DDoS doreste sa faca un server, serviciu sau o infrastructura indisponibila prin suprasolicitarea latimii de banda a serverului sau prin suprasolicitarea resurselor sale pana la punctul de epuizare.

In timpul unui atac DDoS, o multitudine de solicitari sunt trimise simultan din mai multe puncte de pe internet. Intensitatea acestui face ca serviciul sa fie instabil sau, chiar mai rau, indisponibil.


Protectie DDos Data Center


Atacurile DDoS au devenit din ce in ce mai frecvente, sprijinul clientilor implementand o protectie Anti-DDoS cu mitigare 1 Tbps+.

Motivul pentru care a fost necesar sa implementam o protectie Anti-DDoS la nivel de Retea / Data Center

In timpul atacului ip-ul este pus in mitigare si curatat iar catre server va veni traficul curatat. Cat timp este in mitigare nu se limiteaza sau restrictioneaza traficul legit, este blocat doar traficul care creeaza atacurile.

Protectie DDOS
Activare Instanta

Detecteaza orice tip de atac, inclusiv:

HTTP/s Post, Get Flood SYN Flood SSL Flood
Botnets ICMP Flood TCP Flood
NTP Reflection RAW Flood UDP Flood
DNS Amplification Exploits Flood UDP Flood