Ce inseamna KVM ? Care sunt avantajele unui VPS virtualizat cu KVM ?

Servere VPS / VDS     |     1299
Fiecare server virtual are memoria si procesorul (resursele) garantat in cazul serverelor KVM.

Spre deosebire de serverele VPS OpenVZ sau LXC, instantele VPS nu impart intre ele resursele unui server fizic, iar in acest caz, orice incarcare peste limite a unei instante/vps nu va afecta performantele celorlalte servere vps.

Prin virtualizarea de tip KVM a unui server garanteaza si siguranta datelor din server si a resurselor garantate, spre exemplu serverele vps openvz stocarea datelor sunt pe disk in folder care pot fi accesate oricand de providerul dvs. chiar si in lipsa parolei pe cand serverele virtualizate pe KVM este imposibila, si complet separat de orice alt server vps iar accesarea serverului se poate face doar cu parola ceea ce asigura 100% siguranta datelor din server, ceea ce OpenVZ sau LXC nu o fac.

Resurse Garantate ? Da, prin virtualizarea serverului KVM resursele sunt complet garantate 100% si nu shared/partajate cu alte vps-uri de pe serverului fizic sau cu alti clienti cum este in cazul serverelor OpenVZ sau LXC ceea ce nu aveti nici o stabilitate a resurselor cumparate.
Pe KVM ce cumparati, 100% aia primiti.

Avantajele oferite de KVM:

  • Kernel individual pentru fiecare masina virtuala (VPS).
  • Resurse garantate, astfel ca veti primi cu siguranta ceea ce platiti si resursele nu sunt partajate cu alti utilizatori/clienti al providerului.
  • Confidentialitatea datelor (providerul nu va putea accesa datele in lipsa parolei administrative)
  • Posibilitatea instalarii oricarui sistem de operare (Linux, Windows, Mac)
  • Migrare in orice moment (cu ajutorul unui backup puteti schimba in orice moment providerul)


HZONE ofera servere VPS virtualizate pe KVM pentru siguranta datelor cat si pentru garantarea resurselor alocate.Articolul a fost util ?