Ce este WHMCS ?

Reseller     |     2371


WHMCS este cel mai complex si mai accesibil program de administrare hosting, comenzi, activari, facturi, plati si suport tehnic. Aici ne vom ocupa de cateva aspecte ale programului:

WHMCS este o interfata web total integrabila in orice tip de site si compatibila cu majoritatea functiilor cPanel. Cu ajutorul lui administrarea unui business de hosting devine usoara si profesionista.

WHMCS a cunoscut in ultimul an o dezvoltare formidabila in comparatie cu mai vechii lui concurenti Modern Bill, PHPCoin sau HostDirector. Serviciul de suport si update-urile regulate fac ca el sa se mentina in top nu numai in Romania ci si in intreaga lume.

Functii WHMCS

- Creare automata de conturi de gazduire si reseller pe platforme cPanel si nu numai.
- Inregistrare automata domenii internationale pe platforme cu suport API.
- Functii multiple in contul fiecarui client cum ar fi: Vizualizare si plata facturi, schimbare parola cPanel, administrare nameservere, contacte, reinnoiri domenii, sistem interactiv de asistenta clienti, cont de afiliere, stocare corespondenta provider client, etc;
- Multiple modaitati de plata si flexibilitate in adaptarea unor proceduri de plata specifice;
- Statistici si rapoarte pentru tot ce este necesar in activitatea de hosting, VPS, Servere, Colocare, etc;
- Posibilitati de update fara downtime mare.
- Plus alte functii complexe si utile pentru ati putea administra clienti.

Noi aici folosim WHMCS si iti putem oferi si tie acest soft. Viziteaza pagina Licente Licente WHMCS pentru a analiza lista completa de facilitati oferite sau accesand link`ul : https://www.hzone.ro/licente/licenta-whmcs

Video prezentare WHMCSArticolul a fost util ?