Update HLDS la ReHLDS 2017(Update de securitate)

Gazduire Jocuri     |     1620


Dand faptul ca Valve nu a mai sustinut si dezvoltat jocul de CS 1.6 , intervenind asupra acestuia cu un update care sa rezolve problemele de securitate/bugurile aparute atat in partea de server cat si in partea de client, o mica parte a comunitatii de CS 1.6 au pus la punct un nou tip de engine numit ReHLDS. Asupra acestui engine se lucreza de peste 4 ani iar in prezent a dovedit o stabilitate crescuta decat ceea ce oferea valve in mod direct, noul engine fiind desvoltat pe baza metodei de reverse engineering.

In urma celor enumarate mai sus, HZone SRL a stabilit ca este necesara aceasta modificare a engine-ului pentru toti clientii, in principal pentru cei care vor comanda dupa data publicarii acesui articol, serverul va veni direct cu ReHlds. Facand o analiza indelungata 70-80% din vechii clienti vor putea uza acest nou engine fara a aduce nici o modificare addonsului care ruleaza in prezent. Probleme vor fi intalnite la serverele care folosesc modulul orpheu, acest modul analizand secvente din codul executat, iar cum engineul este modificat vor exista erori sau chiar imposibilitatea de a porni serverul!

Rugam toti clientii noi si vechi sa se asigure ca addonsurile pe care doresc sa le uzeze sunt compatibile cu acest nou engine, chiar daca este necesara alocarea unei parti din timpul dvs pentru a aduce eventuale modificari in addons pentru ca rularea sa nu intampine probleme!

Rugam toti clientii care intampina situatii neplacute cu privire la urmatoarele cazuri: "imi cade serverul", "primesc flood?", "este cineva care imi tot pica serverul cu un exploit", sa faca update la noul engine! Nu inainte de toate, va rugam sa faceti o copie de siguranta a intregului server de CS (implicit a addons-ului), aceasta operatiune va necesita timp.


Pentru orice probleme pe care le intalniti asteptam sa ne contactati printr-un ticket la categoria specifica!
Va multumim pentru intelegere!
Echipa HZone!


Articolul a fost util ?