NOU ! Boost CS Gratuit la Gazduire Cs 1.6 - Gazduire Jocuri

Gazduire Jocuri     |     4033


gazduire cs 1.6

Super TARE ! Ai acum Boost CS Gratuit la Gazduire CS 1.6 oferit de HZone Romania ( HZone.Ro ) !

Comanda un pachet de Gazduire CS 1.6 si primesti automat Gratuit Boost CS ZI de ZI si 99% din jucatorii sunt din Romania. Boostingul nu este oferit doar 1 luna el este activ atata timp cat serviciul (Gazduirea CS 1.6) este activ in momentul cand renuntati la serviciu sau este suspendat pentru neplata serverul dvs nu va mai fi boostat.

Nu ezita comanda un pachet de Gazduire CS 1.6 sau acceseaza categoria Gazduire Jocuri pentru a alege optiunea dorita.

De stiut: HZone detine propriul sistem de Boost CS special pentru clienti. Binenteles asta nu inseamna ca iti vom umple serverul de jucatori dar iti vom trimite jucatorii GRATANTAT.

Pentru a observa jucatorii ei vor avea o parte din ei numele: Boost-CS.Ro sau HZone.Ro, binenteles sunt jucatorii care isi si schimba numele in numele dorit.
Boost-Cs.Ro a fost cumparat de catre HZone.Ro astfel prin sistemul lor achizitionat de catre noi va oferim Boost CS 1.6 Gratuit.

De Stiut, daca comandati un server si nu aduceti nici dvs jucatorii pe server si il tineti cu 0 jucatori este si normal ca jucatorii nostri din boost sa nu intre pe server, ce sa aleaga servere cu jucatorii din lista de servere care li se afiseaza.
Noi nu fortam sau obligam jucatorii sa intre pe server ei aleg serverul pe care sa intre, astfel avei sansa de 99% ca jucatorii sa se reintoarca pe serverul dvs.

Binenteles important este sa aveti serverul pus la punct, sa fie atragator, admini online.
Este si normal daca serverul este cu 0 jucatorii sa nu intre nimeni. Insa daca sunt jucatorii si playerii nostri vor intra avand cu cine sa joace pe serverul dvs.

Boostul este o optiune GRATUITA, noi HZONE incercam sa ajutam clienti nostri sa isi populeze serverele gazduite la noi, odata cu optiunea de boost introdusa NU am profitat de accesta ridicand preturile la serverele de CS, preturile sunt aceleasi de ani de zile si asa vor ramane, nu vom profita niciodata de client sa RIDICAM PRETURILE datorita faptului ca oferim si boost gratuit.

Pentru inforamtii sau nelamuriri va rugam sa ne contactati ! Va multumim.


Articolul a fost util ?