Ce reprezinta un server dedicat caracteristici, utilizarii, beneficii!

Servere VPS / VDS     |     188


servere dedicate


Servere Dedicate in Europa Romania la Pret Redus!


Serverele dedicate sunt in industria de hosting unele dintre cele mai scumpe solutii insa de multe ori accesibile la pret. Pretul mare poate fi insa justificat prin faptul ca nu mai esti nevoit sa imparti resursele din computer cu nimeni. in schimb, acesta iti apartine in totalitate si doar tu decizi ceea ce faci cu tehnologia oferita.

Pentru ca detii un nivel complet de control, nu te impiedica nimeni sa efectuezi o anumita configuratie sau sa instalezi diverse programe software. De asemenea, inchirierea unui asemenea server iti va aduce performante ce nu sunt posibile pe gazduirea shared si cea VPS.

Cand este nevoie de un server dedicat?


Majoritatea site-urilor online au dimensiunile reduse si nu necesita o gama foarte mare de resurse.

Un server dedicat reprezinta doar o cheltuiala suplimentara pentru un blog sau alt proiect personal, fiind recomandat sa nu alegi o asemenea alternativa intr-o astfel de situatie. Pe de alta parte, gazduirea unui magazin online sau a unei aplicatii solicita mai multa memorie RAM si spatiu de disc. in aceste cazuri, serverele dedicate sunt ideale.

Pe langa faptul ca pot functiona cu un volum mare de date, compania ta va trece printr-o crestere semnificativa fara sa existe consecinte. Nivelul de trafic provenit din reclame sau din motoarele de cautare nu va reprezenta o problema, deoarece detii un computer intreg care sa faca fata acestuia. in plus, viteza de incarcare va fi una stabila daca alegi un centru de date din Romania si cei care iti intra pe website se afla aici sau in apropiere.

La ce performante te poti astepta ?


Serverele dedicate sunt printre cele mai puternice solutii de hosting, dar conteaza si ce procesor sau specificatii au. O solutie foarte utila ar fi un computer cu Intel Xeon de ultima generatie. Acesta include 8 GB RAM si 240GB spatiu de stocare SSD, care pot fi utilizate dupa bunul plac. Astfel, ai posibilitatea de a sustine orice website de comert electronic. Securitatea oferita in pachet garanteaza confidentialitatea datelor sensibile si faptul ca respecti ultimele standarde legate de acest capitol.

Daca iti doresti mai mult decat ceea ce primesti in planul initial, ai posibilitatea de a instala un certificat SSL premium. Acesta va cripta informatiile intre clienti si browseri, garantand mai multa protectie. Alege o solutie precum Globe Standard SSL sau Wildcard pentru a putea beneficia de garantie. Un alt serviciu de care ai nevoie pe serverul dedicat este cel de back-up automat. Acesta are rolul de a crea copii de rezerva pentru continut la fiecare 24 de ore si te ajuta sa treci peste evenimentele neprevazute fara sa existe pierderi.

De ce sa cumperi un server dedicat cu Linux ?


Desi majoritatea persoanelor sunt familiarizate cu interfata din Windows, sistemele de tip Linux prezinta mai multe avantaje in ceea ce priveste modificarile.
Chiar daca nu detii cunostinte tehnice, poti angaja pe cineva care sa se ocupe de aspectele din aceeasi categorie. Un sistem precum CentOS iti va oferi posibilitatea de a face multe schimbari, acesta fiind bazat pe RHEL(Red Hat Enterprise Linux).
Fiecare versiune noua apare la 2 ani si este actualizata cu regularitate, ceea ce inseamna ca solutia va fi una stabila pe termen lung.

Costurile unui astfel de server dedicat la Hzone este foarte mic iar ofertele pot fi vizualizate pe pagina de servere dedicate, fiind in continuare accesibile pentru brandurile stabile pe piata. Avand un astfel de pachet va fi nevoie de o investitie, insa beneficiile vor fi unele pe masura.Articolul a fost util ?