Avantaje cand achizitionezi un pachet de gazduire VPS cu Windows

Servere VPS / VDS     |     163
Ce avantaje ai atunci cand achizitionezi un pachet de gazduire VPS cu Windows

Un server VPS este creat prin virtualizare si poate fi privit precum o partitie a unui computer real, care isi poate sustine singur procesele. Atunci cand ai nevoie de un astfel de pachet de hosting, vei dispune de un sistem de operare la alegere cu resurse dedicate. Dupa cum banuiesti deja, Windows prezinta o interfata familiara si il vei gasi foarte util pentru majoritatea sarcinilor. Mai jos vei afla beneficiile cu care acesta vine la pachet!

Administrarea simpla

Desi Linux pune la dispozitie multe posibilitati de customizare, acestea necesita cunostinte in domeniu pentru a putea fi puse in aplicare. Anumite editii precum Debian sunt greu de configurat chiar si in faza initiala, ceea ce poate reprezenta o problema pentru companiile care nu dispun de specialisti. Pe de alta parte, Windows este simplu de utilizat si exista nenumarate programe ce iti ofera orice functie ti-ai putea dori. Daca vrei cat mai mult control, ai posibilitatea de a lucra in panoul Plesk. Acesta permite administrarea bazei de date si a domeniului, oferind cataloguri speciale pentru extensii. Design-ul este unul simplu si intuitiv, zonele accesate des fiind memorate. Controlul total asupra DNS si FTP te va asigura de faptul ca ai un site web de calitate si ca nu vor exista dificultati in ceea ce priveste managementul.

Nivelul de securitate

Cei de la Microsoft sunt prezenti pe piata de mult timp si stiu cum sa creeze un software rezistent la atacurile cibernetice. Compania nu doar ca intelege foarte bine amenintarile din prezent, ci si se ridica la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste protectia. Datorita faptului ca Windows necesita licenta de activare, exista mai multa implicare si ai parte de suport tehnic de la experti. in plus, internetul este plin de ghiduri si alte resurse ce te vor ajuta sa rezolvi orice problema. Un pachet de gazduire VPS cu Windows poate avea instalat un antivirus, precum si un firewall ce impiedica atacurile DDoS. Pe langa asta, exista posibilitatea de a limita accesul utilizatorilor si de a folosi autentificarea in 2 pasi, care te va proteja de incercarile de autentificare neautorizate.

Suita de aplicatii

Microsoft creeaza de multi ani aplicatii destinate utilizarii celor care lucreaza de la birou. Din acelasi motiv, Windows poate reprezenta o solutie excelenta pentru cei care au nevoie de programe software cand executa diverse activitati. Daca ai angajati care lucreaza la site-ul tau web, atunci acestia sigur vor aprecia faptul ca dispun de Word, Microsoft Team, One Drive, Outlook si multe altele. Prin intermediul suitei disponibile, toti membrii echipei vor putea colabora intre ei intr-un mod mai rapid si vei spori nivelul de productivitate.

Cum alegi cel mai bun plan de gazduire VPS cu Windows?

Exista mai multe categorii de servere VPS pe piata, deoarece tehnologiile de virtualizare implica functii si caracteristici diferite. De aceea, este esential sa intelegi cum ai putea gasi alternativa potrivita pentru tine. Pentru a face lucrurile mai simple, opteaza pentru un server bazat pe KVM. Acesta iti ofera o autonomie completa pentru a-ti seta resursele, pe baza cerintelor site-ului web. La HZone un plan de gazduire VPS cu Windows incepe de la doar 14.99euro/luna si implica 2GB RAM, precum si 40GB spatiu SSD pentru o viteza rapida.


Articolul a fost util ?