Cum platesc prin terminalele ZebraPay sau QIWI ?

Plata si Facturare     |     1821


Incepand cu data de 03.03.2018 am introdus pe site-ul nostru HZONE.RO si modalitatea de plata la terminalele ZebraPay si QIWI (Plata este procesata prin MobilPay)

Cum platesc la terminal ?

In clipa in care vi s-a generat o factura sau ati facut o comanda noua, alegeti modalitatea de plata dorita in accest caz alegeti ZebraPay/QIWI

Veti fi redirectionat pe pagina MobilPay care contine Codul dvs, introduceti adresa de mail unde sa va fie trimis codul in cazul in care doriti sa il aveti la indemana pe mail, sau notatil undeva.
La terminal alegeti MobilPay, introduceti Codul dvs. si numarul de telefon, ulterior vi se v-a afisa informatii legate de plata care urmeaza sa o efectuati.
Introduceti in terminal suma corespunzatoare (Cash) si confirmati plata.
In clipa in care dvs ati confirmat plata la terminal, sistemul v-a achita factura dvs de pe HZONE.RO automat.

De Stiut: In cazul in care de exemplu, dvs trebuie sa achitati suma de 10.28 Lei, la terminal introduceti 11 Lei sau mai mult decat suma care trebuie sa o achitati, terminalul v-a elibereaza o chitanta cu diferenta de bani ramasa, astfel pe viitor accea chitanta cu restul de bani ramas poate fi folosit tot la terminal.

Daca doriti sa verificati unde exista terminale ZebraPay, va rugam accesati https://zebrapay.ro/Locations

Modalitate de plata prin Terminale este valabila pentru Gazduire Web, Gazduire Jocuri, Servere VPS, Inregistrare Domenii, Licente Jocuri mai pe scurt pentru absolut orice produs afisat pe siteul HZone.Ro

Daca aveti intrebari va stam la dispozitie contact@hzone.ro
Va multumim.
Echipa HZone


Articolul a fost util ?