Cum platesc prin paysafecard ?

Plata si Facturare     |     3849


Plati sigure cu paysafecard

Plata sigura prin internet, fara cont bancar sau card de credit?

Cumpara paysafecard si plateste online ca in numerar.

Platesti prin introducerea unui PIN din 16 caractere sau inregistreaza-te la my paysafecard, incarcati-va PIN-urile si plateste simplu, cu numele de utilizator si parola.

 

Este atat de simplu:

Gaseste paysafecard in apropiere. Aici gasesti punctul de vanzare cel mai apropiat: www.paysafecard.com/pos

Ia-ti paysafecard in valoare de 25, 50, 100 sau 300 RON. Vei primi paysafecard sub forma unui PIN tiparit din 16 caractere, pe care trebuie sa-l introduci in fereastra de plata paysafecard. Cu aceasta poti platit - fara a va divulga datele personale sau pe cele ale contului bancar.


In afara de plata cu ajutorul PIN-ului, paysafecard iti ofera un cont propriu pentru PIN-urile tale. Astfel iti pastrezi controlul asupra PIN-urilor si a tranzactiilor efectuate. Inregistreaza-te gratuit la my paysafecard si plateste simplu, prin introducerea numelui de utilizator si a parolei.

Pentru a afla soldul PIN-ul tau foloseste linkulhttps://www.paysafecard.com/ro-ro/interogare-sold/.

Poti folosi paysafecard si pentru a plati in alte valute, pentru acest lucru trebuie sa folosesti calculatorul valutar care te ajuta la conversie https://www.paysafecard.com/ro-ro/convertor-valutar/

Urmatorul pas dupa determinarea valorii in euro a PIN-ul tau, conform cursului valutar PSC trebuie doar sa tii cont de comisionul procesatorul de 15 % , conform exemplului urmator.

Exemplu: Daca avem un PIN de 10 euro, trebuie sa creem o factura de depunere fonduri in valoare de 8.69 E, comisionul PSC in acest caz este de 1.30 E. Practic valoarea detinuta se imparte cu 1.15.Articolul a fost util ?