Recomandare FTP pentru ezitarea banari sau disfunctionalitate

Gazduire Web     |     1516


Va vom prezenta cum sa folositi clientul FTP pentru azitarea banari dvs. sau disfunctionalitate de catre server si recomandare de a folosi clientul SmartFTP care il gasiti http://dl.hzone.ro> FTP.

Majoritatea personelor folosesc tot felul de clienti FTP cum ar fi unul de caz FileZilla, care echipa HZone Romania dupa incercarea lui de acus 5 6 ani ni sa parut cel mai prost client FTP existent pana la ora actuala de accea va recomandam cu incredere SmartFTP din foarte multe motive care nu le putem enumera aici, incercatil si va veti convinte.

Deci in mare parte pentru securitatea serverelor FTP sau din alte motive fiecare poate seta un numar de Conexiuni Simultane prin clientul FTP la server in timpul transferului de fisiere.

Exemplu la FileZilla daca pui sa incarce un folder in care sunt 50 100 fisiere el face foarte multe conexiuni simultane la serverul ftp si serverul actioneaza banandute.

Pentru a evita acceasta problema va recomandam sa descarcati SmartFTP din My Zone il instalati in calculatorul dvs si la conexiuni concurente sa setati 1 10 ( 10 este numarul maxim ) noi va recomandam 5 astfel eviti banarea ipului tau + viteza de transfer este si ramane foarte buna.

cinci



Articolul a fost util ?