Cum te ajuta serviciul de email personalizat din pachetul de gazduire web

Gazduire Web     |     841


Emailul reprezinta un mijloc de comunicare ideal pentru discutiile cu potentialii clienti de pe website, fiind necesar sa creezi o adresa de contact. Totusi, nu trebuie neaparat sa alegi o solutie de gazduire separata pentru un astfel de serviciu. in schimb, poti avea parte de acelasi avantaj prin intermediul unui pachet de gazduire web de la Hzone. Iata ce trebuie sa stii despre asta!

De ce este important sa detii o adresa de email profesionala?

Teoretic, nu exista nicio regula care sa spuna ca nu poti utiliza o adresa de tip Yahoo sau Gmail pentru a vinde produse sau servicii. Cu toate acestea, nu vei reusi sa le castigi increderea oamenilor printr-o astfel de extensie. Pe langa asta, ai multe sanse ca mesajele tale sa ajunga in folderul de spam. Acest lucru se intampla datorita faptului ca folosesti solutii gratuite, care nu sunt concepute in scop comercial.

Mesajele de la asemenea adresa creeaza indoieli si scad rezultatele legate de profit. Emailurile cu extensii de tipul @siteulmeu.ro sunt insa o alternativa buna, deoarece exista o asociere specifica cu adresa web si transmit profesionalism. Drept urmare, vei crea intotdeauna o impresie placuta si iti va fi mai usor sa iti formezi o reputatie buna.

Cum poti beneficia de adrese de email profesionale?

Calea clasica presupune achizitia acestora, impreuna cu un pachet de email hosting. Cele mai multe persoane nu dispun insa de un business atat de popular pentru a apela la o asemenea alternativa. in mod contrar, emailurile pot fi sustinute direct in planul de gazduire web pentru website, deoarece nu consuma multe resurse.

La HZone, primesti acest serviciu gratuit si nu trebuie decat sa accesezi panoul de control pentru a-ti crea adresa dorita. in aceeasi zona, vei avea posibilitatea de a verifica mesajele si de a sterge inboxul atunci cand este plin. Initial, afacerea ta va utiliza o adresa de tipul contact@siteulemeu.ro. Pe masura ce trece timpul si te vei extinde, poti utiliza si alte denumiri. Spre exemplu, brandurile mari dispun de departamente separate pentru customer support, parteneriate si mesaje generale. Aceasta strategie este recomandata in cazul firmelor care au multi clienti si au nevoie de o gestionare eficienta. De cele mai multe ori, exista angajati diferiti pentru fiecare parte, ce se vor ocupa de solicitari. Un brand recent lansat poate insa sa functioneze cu o singura persoana, fara a mai fi necesare alte investitii.

Cum te poti proteja de spam?

Pentru ca beneficiezi de masuri de securitate avansate, nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu spamul. Firewallul activ detecteaza automat contactele care trimit solicitari nedorite si blocheaza actiunile acestora.

Asadar, sansa de a primi un mesaj care sa contina un atasament malware sau link-uri cu virusi este redusa. Pentru a fi sigur ca nu apar probleme, nu deschide niciodata fisierele care par suspecte si verifica mereu cine este destinatarul. impartirea serverului cu un website si adresele de email ajuta orice afacere aflata la inceput de drum sa intre pe piata avand costurile in continuare accesibile.


Articolul a fost util ?