Ce beneficii obtii atunci cand alegi un pachet de gazduire Wordpress

Gazduire Web     |     287
Planurile de gazduire Wordpress sunt concepute in mod special pentru acelasi CMS, avand resursele optimizate. Desi pretul acestora este mai mare in comparatie cu cel de la shared hosting, pe termen lung o astfel de investitie te va ajuta sa ai parte de mai multe beneficii. Iata ce presupune o asemenea solutie!


Cat de rapid va fi site-ul web ?

Viteza de incarcare este unul dintre factorii principali pe care motoarele de cautare le iau in calcul. Vizitatorii nu mai dispun de aceeasi rabdare precum in trecut si vor fi deranjati daca nu ajung la destinatia dorita in 3 secunde sau mai putin. Prin urmare, este esential sa indeplinesti aceleasi asteptari si sa oferi o experienta de navigare placuta.

Mediul shared poate fi utilizat impreuna cu Wordpress, dar un plan specific este optimizat pentru a raspunde mai usor la solicitari.

Tehnologia LiteSpeed prezinta caracteristici asemanatoare cu Apache, avand integrate functii suplimentare. Procesarea scripturilor PHP este imbunatatita, iar incarcarea continutului se face prin livrarea catre server a aceluiasi fisier. Modul de operare sporesti timpii de raspuns de pana la 5-6 ori. In cazul in care iti doresti mai mult, o alta optiune este sa instalezi pluginul LSCache. Acesta optimizeaza fisierele media si reduce timpul de incarcare de pe fiecare pagina.


Ce nivel de securitate exista ?

Raspunsul la aceasta intrebare poate sa difere de la un furnizor la altul. Totusi, la Hzone se pune accent pe calitate si software-ul tau este intotdeauna la curent cu ultimele update-uri. In plus, ai parte de back-up automat, astfel incat exista protectie impotriva evenimentelor neprevazute.

Prin intermediul acestui serviciu, vei avea copii de rezerva pentru toate fisierele la fiecare 24 de ore si o sa poti trece peste atacurile cibernetice.

Asadar, nu ai de ce sa-ti faci griji in legatura cu modificarea sau stergerea informatiilor.

De asemenea, sistemul BitNinja garanteaza o protectie a IP-ului si detectarea de cod malware sau problemele DoS. Fiecare plan de gazduire Wordpress mai include un certificat SSL gratuit, care cripteaza datele schimbate intre browser si vizitator. Cu ajutorul acestui serviciu, site-ul tau va fi unul sigur si oamenii vor avea mai multa incredere inainte de a furniza informatiile personale.


Cum iti poti administra domeniul ?

Imediat ce cumperi un pachet pentru Wordpress, primesti automat un email cu username-ul si parola. Pe langa acestea, vei avea acces la cPanel si o sa poti instala platforma in doar cateva click-uri.

Dupa ce treci de toti pasii, o sa ai la dispozitie zone multiple pentru a efectua modificarile dorite. Spre exemplu, exista o zona prin care poti crea o adresa personalizata de email, o sectiune cu date despre performantele website-ului si o alta zona de fisiere.
Daca ai deja un domeniu inregistrat la alta companie, opteaza pentru migrarea acestuia.

In cazul in care intampini probleme sau ai nelamuriri, solicita asistenta tehnica. Suportul este disponibil pe chat si vei primi un raspuns in timp real, insotit de toate indicatiile de care ai nevoie pentru a face totul sa functioneze normal.


Cat costa un plan de gazduire Wordpress ?

Wordpress este unul dintre cele mai populare programe software pentru proprietarii de website-uri, deoarece ofera avantaje mari de customizare si nu necesita cunostinte avansate.
Totusi, un asemenea sistem de gestionare al continutului are cerinte specifice si hostul clasic nu va fi mereu cea mai buna solutie.

La Hzone poti insa sa achizitionezi pachete de gazduire Wordpress optimizate cu 5GB spatiu de stocare SSD, latime de banda nelimitata si domeniu .ro inclus, incepand de la 1.99 euro/luna!Articolul a fost util ?