CENTRUL DE SUPORT
Intrebari Frecvente si Articole

Cauta in biblioteca noastra raspunsul la problema sau intrebarea ta.

Domeniul nu merge ? Uite ce este de facut.

ICANN , compania care controleaza domenile si inregistrare lor , a implementat noi reguli pe care toate detaliile de domeniu trebuie s? fie verificate īn termen de 15 zile de la data īnregistr?rii unui domeniu sau actualizarea detaliilor domeniului dvs. ( cum ar fi adresa de e-mail , adresa de e-mail , etc ... ) . Din moment ce nu a verificat domeniul dvs. , ICANN suspendat domeniul, nu noi HZONE. Din pacate nu avem nici un control asupra suspendarea domeniului .

La vizita siteului dvs apare un mesaj cum s-a va validat domeniul . Exista un numar pe care trebuie sa il introduceti pe site-ul dvs., care odata introdus va trimite o verificare la e-mailul ata?at la domeniul. Dupa ce ati primit e-mailul si confirma?i domeniul dvs. , site-ul dvs. va fi unsuspended . Sau v-a trimite un link pe care trebuie sa dati click ca sa confirmati adresa de e-mail ca find una reala si nu falsa.

Va rugam sa retineti , ca poate dura pana la 24 de ore dupa ce faceti clic pe link-ul de verificare din e-mailul primit. Nu uitati sa verificati inclusiv folderul SPAM.

Nu avem nici un control asupra acestei situatii si acest lucru este pus in aplicare de catre ICANN pentru a se asigura ca toate detaliile de domeniu sunt actualizate si corecte .

Raspunsul a fost util?

  In Categoria Domenii   0 Ori Util
  9 Voturi  Citit De 902 Ori

Nu ai gasit raspunsul la intrebarile tale ?