Cum sa obtii cheia de transfer pentru un domeniu .ro

Domenii     |     982


Transfer domeniu .ro de la alt registrar la HZone


Detinatorul domeniului .ro acceseaza interfata de "Administrare On-Line" de la ROTLD, in meniul "Domenii .ro" in care va genera cheia de autorizare pentru Transfer la alt Registrar.

Cheia de autorizare va fi transmisa automat de catre RoTLD in contul de E-Mail al detinatorului domeniului.

Pentru finalizarea operatiunii de transfer se va folosi cheia de autorizare conform instructiunilor obtinute de la viitorul Registrar.

Daca nu detineti parola de logare la ROTLD o puteti reseta, la pagina Administrare On-Line jos aveti link catre Resetare Parola, introduceti numele domeniul iar ROTLD v-a trimite link de resetare a parolei pe adresa de mail a detinatorului.

Daca doresti sa iti transferi domeniul la HZONE contacteaza-ne si te ajutam noi, in plus ai un pret mic pentru reinnoirea domeniului si transfer gratuit.

Pasul 1: Accesati http://rotld.ro/domadmin/ , va autentificati in contul dvs. RoTLD > Domenii .ro > Administrare On-Line


Pasul 2: Alegeti din optiunile de configurare a domeniului pe cea care ne intereseaza si anume Chei de Autorizare > Transfer la un alt registrar
3. Click pe optiunea "Click Aici" (ca in imagine):Pasul 4.
Veti primi pe mail cheia de autorizare este nevoie sa ne-o comunicati si din acest moment ne vom ocupa noi de transferul domeniul, sau daca doriti puteti efectua dvs transferul direct pe site acesand pagina de transfer domeniu iar transferul se face instant si este GRATUIT!

Modificare nu influenteaza in nici un fel functionalitatea site-ului care urmeaza sa fie transferat si nici nu schimba numele detinatorului domeniului.

Inregistrare Domeniu .RO

Introdu mai jos numele de domeniu .ro dorit si verifica disponibilitatea lui.

sau


Articolul a fost util ?