Problema Conectare FTP sau Upload Fisiere pe FTP

Diverse     |     3534


Atunci cand incerci sa te conectezi pe FTP-ul serviciului dvs si conexiunea nu functioneaza asigurati-va ca ati introdus corect datele de conectare la ftp.

User, Parola, Server (d1.hzone.ro), Port....etc

Daca introduceti o parola gresita si se efectueaza 3-5 conexiuni catre server accesta va bana ip`ul dvs automat. Interpretand o frauda sau incercarea de a sparge ftp-ul clientului.

Banul va dura 30 minute pe urma debanarea se efectueaza automat ip`ului respectiv, si nu se aplica doar la conexiunile de tip FTP. Ce si la logare la cPanel, Webmail ...etc

Accest tip de securitate ar trebui sa fie complet necesar atat pentru noi cat si pentru restu firmelor, care pur si simplu nu le pasa, stim asta din cauza mesajelor care le primim "De ce la voi ma baneaza si la x nu ma baneaza" este clar ca protectia este slaba.

Exista programe care se introduce ip`ul siteului si softul respectiv incearca mii de usere si parola pana cand gaseste userul si parola de la ftp/cpanel...etc. Daca nu am avea astfel de protectie sansele ar fi foarte mari de a vi se sparge siteul/ftp-ul/serviciul si nu dorim asa ceva.

Cum poti sa eviti astfel de incidente ? Foarte Simplu.

1. Asigurate ca datele introduse la conectare prin ftp/cpanel...etc sunt 100% corecte.
2. Conexiunile Simultate catre FTP cand efectuati transfer de fisiere sa nu fie mai mari de 5-7.
3. Asigurati-va ca nu deschideti de mai multe ori programul de ftp care se va conecta automat la ftp.
4. Nu incarcati foldere care contin sute sau zeci de fisiere. Va ingreunati munca. Impachetati-le "zip" accesati cPanel > File Manager > Upload incarcati fisierul "zip" dati al doilea click pe el zi UnZIP/Extrage. Astfel munca dvs va fi 100% mult mai rapida si usoara.
5. Daca folositi FileZilla recomandam SmartFTP care il puteti descarca de aici > http://dl.hzone.ro care contine si licenta in arhiva, sau puteti efectua urmatoarele setari la FileZilla.

1. EDIT
2. SETTINGS
3. TRANSFERS
In accea fereastra efectuati urmatoarele modificari:
Maximum Simultaneous Transfers: 3
Limit for concurrent Downloads: 3
Limit for Concurrent Uploads: 3
Articolul a fost util ?