Important! Diferite persoane sustin ca sunt reprezentanti ai companiei noastre !

Diverse     |     1092


De aproape un deceniu, HZone Romania este alaturi de clientii sai - la doar un click distranta, asa cum ne place noua sa spunem. De aproape un deceniu, noi nu avem "clienti", ci parteneri sau chiar prieteni deoarece noi consideram ca oamenii care apeleaza la serviciile noastre sunt mai mult decat un nume pe factura, sunt persoane care tin in maini destinele unor companii, sunt oameni cu experienta in domeniul lor, cu dorinte, idei... Iar, pentru noi, calitatea si eficienta sunt prioritati!

Tocmai pentru ca punem in prim-plan dorintele si nevoile clientilor, primiti aceste randuri deoarece dorim sa evitam orice confuzii care ar putea implica numele companiei noastre.

Se pare ca exista diferite persoane care doresc sa profite de pe urma clientilor nostri. Astfel, aceste persoane trimit e-mailuri sau fac anumite anunturi pe retelele de socializare, comunitati, sau orice mijloc de conversatie in mediul online sustinand ca sunt reprezentanti ai companiei noastre (uneori, se recomanda drept "Adrian") si solicita anumite sume de bani in schimbul unor servicii.

Mai apoi, clientii isi dau seama ca au fost victime ale unor escrocherii.

Pentru ca am primit mai multe semnale de avertizare in ultimele zile din partea unor clienti inselati sau urmau sa fie inselati, dorim sa va reamintim ca HZone nu solicita sume de bani pe retele de socializare sau de comunicare online (Skype, TS, Forumuri).

in cazul in care sunteti contactat de o persoana care sustine ca este reprezentatul nostru, va rugam sa va asigurati ca acesta spune adevarul, contactandu-ne prin mijloacele in care am agreat sa comunicam telefonic sau pe site-ul nostru HZone.Ro

Atat comenzile cat si platile pentru servicii se efectueaza doar pe site-ul nostru HZONE.RO si nicidecum printr-o alta modalitate.

Va asiguram ca HZone este o companie care pretuieste, in primul rand, clientii si dorintele acestora, iar povestea noastra continua sa se scrie cu responsabilitate si onestitate.

Va multumim!


Articolul a fost util ?