CENTRUL DE SUPORT
Intrebari Frecvente si Articole

Cauta in biblioteca noastra raspunsul la problema sau intrebarea ta.

Cum instalez si configurez VestaCP pe server ?

Instalarea panoului VestaCP este extrem de simpla.

Va conectati la vpsul dvs prin ssh (putty) si executati comanda urmatoare:
  1. wget http://vestacp.com/pub/vst-install.sh
  2. chmod 777 vst-install.sh
  3. bash vst-install.sh --nginx no --apache yes --phpfpm no --vsftpd yes --proftpd no --exim yes --dovecot yes --spamassassin no --clamav no --named yes --iptables no --fail2ban no --mysql yes --postgresql no --remi yes --quota no --hostname nume.hostname.ro --email mailogare@site.com --password ParolaPanou

Instalarea dureaza 10 - 20 minute.

La punctul 3 sa modificati urmatoarele dupa bunul plac: nume.hostname.ro mailogare@site.com ParolaPanou pe urma sa executati comanda nr 3.

VestaCP va permite sa instalati si apache si nginx + diferite configuratii iar pentru a alege o instalare avansata cu diferite configuratii in functie de necesitatile dvs accesati siteul vestacp.com iar in josul pagini la: "Advanced Install Settings" aveti posibilitatea de a alege ce doriti sa instalati pe urma apsati pe butonul verde "Generate Install Command" si executati comanda primita in cazul in care doriti instalari de module avansate.

Panoul VestaCP este un panou de administrare Site-uri Web exact ca si cPanel doar ca nu are asa multe functii si este recomandat pentru persoanele care doresc sa isi gazduiasca siteul web pe VPS si nu gazduire shared.

Panoul VestaCP este testat de catre echipa HZone de peste 5 ani. Este un panou excelent si bine configurat.


Raspunsul a fost util?

  In Categoria Diverse   2 Ori Util
  8 Voturi  Citit De 1187 Ori

Nu ai gasit raspunsul la intrebarile tale ?