Bitninja acum disponibil la serviciile de Web Hosting

Diverse     |     1001


web hosting cu bitninja
Avand in vedere ca in ultima perioada atacurile asupra site-urilor dvs a crescut cu circa 300% am luat decizia de a colabora cu o echipa specializata in securitatea cibernetica.

De la inceputul pandemiei atacurile asupra site-urilor dvs a adus la o crestere exagerat de mare fata de orice alta perioada.

Dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca am implementat pe serverele noastre protectie extinsa pentru Serviciile de Web Hosting, si anume Bitninja

Un mic tutorial video cu ceea ce face BitninjaBitNinja este o unealta de securitate gata instalata si configurata pe serverele HZone (de web hosting shared, web hosting Magazine Online si web hosting Wordpress). Acest sistem opreste o buna parte dintre atacatorii care incearca sa obtina acces pentru a modifica website-ul tau.

BitNinja este un instrument de securitate care combina mai multe module puternice de protectie. La baza protectiei sta mecanismul denumit Defense Network. Mai exact, in momentul in care Bitninja detecteaza un atac cibernetic, acesta transmite in mod automat informatiile legate de atacul respectiv catre un server central. De unde apoi datele sunt trimise mai departe catre toate celelalte servere.

Astfel, se creeaza o retea de servere, care practic se protejeaza reciproc, astfel eliminandu-se pana la 90% din atacurile cibernetice.
Cu cat reteaua serverelor protejate de BitNinja este mai mare, cu atat creste si eficienta.

Gazduire Web cu protectie avansata prin Bitninja.

Masurile de securitate aplicate automat pe contul tau de web hosting includ:

  • WAF - Detecteaza si opreste atacuri de tip SQL Injection, XSS, Code injection..etc
  • Detectarea automata si indepartarea codului malware
  • Blocarea accesului pentru IP-urile cu reputatie rea.
  • Protectie exploituri si vurnerablitatilor din Wordpress, Joomla, Drupal, etc..
  • Protectie la atacuri de tip DOS si DDOS
  • Multe alte mecanisme de protectie a contului tau de web hosting


Articolul a fost util ?