Servere Minecraft Romania

Gazduire Server Host Minecraft


Server Minecraft Romania pe servere de ultima generatie, cu panou Multicraft, Moduri Nelimitat si Pluginuri cu acess full, administrare usoara pentru server minecraft. Minecraft Host cu sloturi nelimitat si resurse dedicate.

 • Sloturi Nelimitat
 • Panou Multicraft
 • IP / Port Dedicat 25565
 • Orice Mod - ALL MODS INSTALL
 • Protectie Anti-DDoS 1TBps+
Host Servere Minecraft
Host Minecraft

De la 4.99 €/luna

Comanda

Server Host Minecraft Server

Minecraft Hosting

Deschide-ti propriul server minecraft server

Gazduire CS
Panou Multicraft

Serviciul / Functie automata de descarcare rapida a resurselor prin serviciul de top NGINX. Serviciul este oferit automat fara sa aveti batai de cap.

Host MC
Server Instalat - Ready 2 Play

Dupa procesarea comenzii, in panoul de control veti avea serverul instalat complet cu addons default sourcemod, metamod...etc

Panou MultiCraft
Hosting Minecraft
Acces FTP & Baza De Date

Pentru ati administra fisierele serverului iti oferim si acces FTP. Daca ai nevoie de o baza de date iti oferim noi optional !

Hosting Minecraft Server

Intrebari Frecvente Minecraft Server

Cele mai frecvente intrebari despre serviciul de minecraft

Am achitat comanda, in cat timp serverul este online ?
 • In timp ce citesti cu siguranta au ajuns datele de la server pe mailul tau.
  Activarea serverelor cat si trimiterea datelor este automata! Totusi, verificati si folderul spam.

Ce este Minecraft ?
 • Minecraft este un joc video de aventură care a devenit foarte popular la nivel mondial încă de la lansarea sa oficială din 2001. A fost creat de un dezvoltator suedez de jocuri video, Markus Persson, și compania Mojang. Acest joc permite utilizatorilor să adune resurse și apoi să construiască după bunul plac cu ajutorul lor. Într-o lume 3D, fiecare jucător își dovedește creativitatea pe măsură ce explorează resursele, le adună, construiesc cu ajutorul lor și apoi se luptă. Sunt disponibile multiple moduri de joc și versiuni cu mai mulți jucători. La jumătatea anului 2018, acest joc aduna deja peste 91 milioane de jucători lunar. Fiind perceput ca unul dintre cele mai populare jocuri video din toate timpurile, Minecraft s-a vândut în peste 177 milioane de versiuni la nivel global.

Ce panou de control are serverul de minecraft ?
 • Serverul tău Minecraft funcționează pe baza versiunii avansate Multicraft, ceea ce îți oferă control și flexibilitate absolute. Personalizează-ți serverul virtual Minecraft chiar din browser, adăugând propriile fișiere sau instalând tipurile de server pe care le preferi.

Care este locatia serverelor de gazduire Minecraft ?
 • Locatia serverelor este in Romania, pentru o functionare cat mai perfecta si un ping cat mai mic pentru serverul de minecraft detinem propriul datacenter cu conexiuni multiple de la provideri si echipamente de ultima generatie pentru host minecraft server perfect.