Shoutcast v2.6 Premium & Authhash

Radio     |     270


Versiunea gratuita Shoutcast v2.6 accepta numai fluxul de codificare MP3 de 128kbps.

Daca trebuie sa transmiteti fluxul de codificatori AAC si bitrate mai mari cu Shoutcast v2.6, trebuie sa achizitionati un serviciu premium Shoutcast v2.6 de la shoutcast.com
     
Introduceti ID-ul de utilizator si ID-ul de licenta premium pe clientul SonicPanel >> Gestionati Radio link din meniul din stanga. Puteti gasi informatiile despre ID-ul de utilizator si ID-ul de licenta in contul de conectare al contului dvs. shoutcast.com.
     
Introduceti codul Authhash daca doriti sa listati radioul in listele Shoutcast Directory.

Puteti gasi codul Authhash in contul dvs. de conectare a clientului shoutcast.com, faceti clic pe numele postului dvs. de radio din meniul din stanga, apoi faceti clic pe linkul setari si apoi faceti clic pe

Advanced, copiati Authhash si lipiti in formularul de intrare Autofasie SonicPanel sub pagina Gestionare Radio .


Observatie: Daca introduceti un cod Authhash pe SonicPanel, titlul / numele radioului va fi setat pe numele postului listat in contul dvs. screcast.com, setarile de titlu / nume radio AutoDJ de pe Panel vor fi ignorate. Acesta este un comportament implicit al sistemului de screcast.

Observatie: nu aveti nevoie de SSL pentru Shoutcast v2.6, certificatul SSL si portul SSL pentru crycast v2.6 este furnizat de Panel si gratuit. Puteti gasi informatiile dvs. Radio SSL pe clientii dvs. SP, faceti clic pe conexiuni SSL din meniul din stanga.

Articolul a fost util ?