Plati Prin Paysafecard
Romania

Modul WHMCS Gratuit


ACTIVEAZA GRATUIT

  Retragere Fonduri Plati prin Paysafecard

1. Sumele adunate intra automat in contul tau client de la noi iar banii ii poti folosi pentru a efectua comenzi sau ati achita facturile.
2. Daca ai firma veti putea emite o factura catre noi astfel suma iti va fi platita.

Solicitariile de retragere se pot efectua in intervalul 1-5 ale fiecarei luni.
Daca doresti sa utilizezi creditul achizitionand servicii sau la achitarea facturilor catre noi o puteti face oricand creditul va sta la dispozitie.

Solicitarile de retragere for fi finalizare in 60 de zile de la emiterea facturi catre noi. Acesta este intervalul in care companiile de telefonie mobila deconteaza paysafecard-urile.

  Informatii Generale

Utilizarea este foarte simpla, dupa instalare in platforma ta.
Clientul are posibilitatea de a efectua plata prin paysafecard direct pe siteul dvs. iar suma ii va fi alocata automat in contul sau cu care isi va putea achizitiona produsele comandate sau achita facturile. In momentul cand clientul tau efectueaza plata, suma va intra automat in contul tau de la noi si vei fi anuntat prin mail sau paysafecard, la fiecare plata primita.
Din panoul care il punem la dispozitie iti vei putea monitoriza tranzactiile.

Iti punem la dispozitie un modul WHMCS GRATUIT, iar daca ai nevoie de asistenta la instalarea lui, iti stam la dispozitie oricand.
Doresti implementarea platilor prin paysafecard intr-o alta platforma/site ? Nici o problema contacteaza-ne si ne ocupam cat de repede posibil.