GARANTIE

Vino la noi cu site-ul tau si ai 3 LUNI GRATUIT pentru gazduire si o luna gratuit pentru reseller. Noi iti mutam gratuit contul aici daca la actualul provider ai tot cPanel.
Nu ai nimic de pierdut chiar din potriva ai de castigat.

GARANTIE 10 ZILE 3 ZILE DE PROBA TRANSFER GRATUIT WEBSITE MODALITATI DE PLATA

PRIMA LUNA GRATUIT

PRIMA LUNA GRATUIT

Primesti PRIMA LUNA GRATUIT daca alegi sa iti transferi site-ul la noi!

Citeste tot..

Garantie 10 Zile

Oferim o garantie de returnare a banilor timp de 10 zile fara intrebari, trebuie doar sa ne contactezi si bani iti vor fi returnati in cel mai scurt timp.


Timp de 10 de zile de la efectuarea platii poti cere banii inapoi pentru serviciile de gazduire web, gazduire radio, reseller web, reseller radio, banii pentru domenii activate, vps, vds sau servere dedicate nu se returneaza insa poti folosi acele domenii cu orice alt hosting fara vreo restrictie din partea noastra.


3 Zile de Proba

3 zile in care poti testa serviciile noastre de gazduire web, reseller gazduire si gazduire radio. Plaseaza comanda nu o plati, deschide un ticket in care sa specifici termenul proba serviciu.99% Uptime Garantat

Este garantia noastra pentru serviciile comandate si domeniul tau, stim cat de mult conteaza pentru afacerea ta.Returnarea banilor nu este valabila pentru platile prin SMS, Paysafecard sau Cod Reincarcabil companiile nu accepta termenul de returnare. Pentru informatii detaliate va rugam accesati Termenii si Conditii