Afiliere / Castiga Bani cu Site-ul TAU !

Activeaza programul de Afiliere HZone.Ro si castiga pana la 20 € din fiecare client care vin de pe site-ul tau, sau din link-ul de afiliere. Castiga bani cu site-ul tau !

GARANTIE 10 ZILE 3 ZILE DE PROBA TRANSFER GRATUIT WEBSITE MODALITATI DE PLATA

PRIMA LUNA GRATUIT

PRIMA LUNA GRATUIT

Primesti PRIMA LUNA GRATUIT daca alegi sa iti transferi site-ul la noi!

Citeste tot..

Castiga Bani cu Site-ul Tau !

Creaza-ti acum un cont My Zone, si din My Zone activeaza programul de afiliere. Daca esti deja client HZone.Ro intra in My Zone si activeaza contul de afiliere.Cum functioneaza ?

Vizitatorii si clientii tai care dau click pe acel banner afisat pe site-ul dvs sau ii dati dvs link-ul unic, vor fi redirectionati in site-ul nostru iar in contul tau de afiliere va fi retinut in timp real aceasta vizita. Daca vizitatorul va cumpara de la noi tu castigi din plata lui.

Cookie-urile sunt valabile 90 de zile. Daca o persoana intra pe link-ul/bannerul dvs de afiliere, nu trebuie neaparat sa achite o comanda in ziua respectiva. Oricand, timp de 90 de zile, persoana respectiva poate intra inapoi pe site, poate comanda orice si dupa ce achita, comisionul este trecut in mod automat la contul dvs de afiliere.Castiguri / Comisioane / Serviciu, Produs

Pentru fiecare produs, serviciu oferit de HZone.Ro care il comanda clientul dvs. veti castiga sumele specificate mai jos.

 • Comision

  10%
 • Comision

  15%
 • Comision

  20%
Inregistrare Domenii
Servere Dedicate
Certificate SSL
Licente & Servicii
Reseller Web
Reseller Radio
Gazduire Web
Gazduire Blog
Gazduire Jocuri
Servere VPS / VDS
Gazduire Radio
Gazduire Magazin


Exemple 1: 1 Client Comanda: 1 Server VPS/Level 3 pe o perioada de 3 Luni, achita factura tu castigi: 20% din suma achitata.
Exemplu 2: 1 Client Comanda: 1 Server CS 1.6/32 Sloturi pe o perioada de 1 luna, achita factura tu castigi: 20% din suma achitata.
Comisioanele sunt calculate in functie de pretul facturi. Cu cat pretul facturi este mai mare, cu atat comisionul tau este si mai mare.Retragere Bani

Suma minima de retragere bani bancar sau paypal este de 10 euro, insa daca doresti sa iti achiti facturile/serviciile la HZone.Ro nu exista nici o limita.

Banii din afiliere pot fi folositi in orice moment pentru achizitionarea de servicii de pe site-ul nostru.

Bani sunt transferati prin paypal sau bancar.


Afiliere Prin Banner si Link Unic

Iti punem la dispozitie un link unic si o gama larga de bannere in diferite marimi si foarte atragatoare. Astfel vei avea un target mare.Avantaje si Beneficii

 • Statisticii in TIMP REAL
 • 0 Comisioane la retragerea banilor din afiliere.
 • Fara suma minime de retragere a banilor daca doriti sa platiti factura la HZone.Ro.
 • Total gratuit si fara nici o restrictie.
 • Zeci de bannere atractive si oferte pentru a avea un target mare.
 • Bannere rotative astfel vizitatorul dvs. va vedea mai multe oferte.